طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم

اهمیت استفاده از هوش مصنوعی در حکمرانی کشور

بابک نگاهداری گفت: مشارکت نخبگان راهکاری مطلوب برای اتخاذ سیاست‌های مناسب، تنظیم قوانین و رویکرد‌های متناسب با تحولات جهانی است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۹ - ۲۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 12
کد خبر: ۱۹۴۱۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بابک نگاهداری در حاشیه برگزاری کارگاه‌های رویداد نوآیند ۲ گفت: همه استراتژیست‌ها در دنیا به این جمع بندی رسیده اند که تحولات علم و فناوری در آینده کشور‌ها پیشران اصلی تحولات در تمام حوزه‌ها خواهد بود و چه حوزه سیاسی رابطه بین مردم و حاکمیت دچار بازآرایی می‌شود چه در حوزه اقتصاد جهانی و دیجیتال خودنمایی می‌کند. همچنین مباحث اجتماعی و فرهنگی در آینده دچار یک تحولات اساسی مبتنی بر فناوری‌های نوظهوری که در دنیا شکل می‌گیرد نظیر متاورس، بلاکچن، اینترنت اشیا، اتوماسیون و هوش مصنوعی و بارقه‌های این تغییر و تحول از الان در کشور قابل مشاهده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کشوری موفق است که در این بازآرایی جدیدی که در دنیا رخ می‌دهد در زمان مناسب نسبت به آن طراحی‌های لازم را انجام دهد و طراحی‌های متناسب با شرایط را برای کشور در حکمرانی و مدیریت عرصه‌های مختلف ببیند.

نگاهداری خاطرنشان کرد: مرکز پژوهش‌های مجلس با درکی که از این وضعیت دارد و با توجه به سرعت تحولاتی که رخ می‌دهد بنا را روی مباحث آینده پژوهی و برگزاری رویداد‌هایی همچون نوآیند گذاشته است تا با استفاده از ظرفیت نخبگان جوان کشور که با مسائل فناوری‌های نوظهور بهتر از نسل گذشته ارتباط برقرار می‌کنند از فکر، ایده و طراحی آن‌ها نسبت به اتخاذ سیاست‌های مناسب، تنظیم قوانین و رویکرد‌های متناسب با تحولات بتواند اقدام کند.

وی یادآور شد: رویداد نوآیند ۲ پاسخی به این دغدغه است تا بتوانیم در قالب تصمیم گیری مشارکتی در کنار تصمیم گیری پارلمانی از حداکثر مشارکت نخبگان کشور در تصمیم سازی‌های مجلس استفاده کنیم.

نگاهداری افزود: موضوعات مختلفی در این رویداد مطرح شده است که از بین آن‌ها از هوش مصنوعی و تاثیری که در حکمرانی کشور خواهد داشت اهمیت ویژه‌ای دارد و ما نسبت به حکمرانی هوش مصنوعی باید طراحی‌های دقیقی داشته باشیم ضمن اینکه تمام ایده‌های ارائه شده در این رویداد نو و آموزنده بودند کمااینکه ایده‌هایی که نسبت به تغییر هویت‌هایی که در نسل آینده وجود دارد و مسائل و مشکلاتی را در آینده در حوزه آموزش و پرورش شکل خواهد گرفت و از الان باید یک نظام حکمرانی هوشمند تدبیری در این زمینه اندیشید و راهکار‌های ارتقای بهره وری در کشور با استفاده از فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی از جمله موضوعات مطلوبی بودند که می‌توان از آن‌ها استفاده کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر